בשורה נפלאה לכל מי שנמנע כבר שנים מטיגון. סיר הטיגון המהפכני ActiFry מאפשר לכם ליהנות משני העולמות: גם לאכול מטעמים בטעם המטוגן והממכר שכולם אוהבים, וגם לא להתפשר על הבריאות ועל הדיאטה. הטכנולוגיה החדשנית מאפשרת לטגן ולהזהיב את המאכלים על ידי ערבול של אוויר לוהט. התוצאה – אותו טעם מטוגן ונפלא, אבל במקום סיר שלם של שמן עמוק – משתמשים בכף שמן אחת בלבד.
לכבוד השקת הסיר בחנויות גולף & קו הכנו עבורכם שני מתכונים נפלאים, בתאבון.
כרובית מטוגנת לצד טחינה אדומה
מצרכים:
1 ראש כרובית מפורק
לפרחים
1 כף שמן זית
2 שיני שום כתושות
כף אורגנו יבש
1 כף מיץ לימון
לטחינה אדומה:
2 שיני שום
1 כוס טחינה גולמית
2 פלפלים קלויים (ב- (ActiFry
מנוקים ומקולפים
מיץ מ 2 לימונים
1 כוס ורבע מים
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- לשים את פרחי הכרובית ב- ActiFry (עם המלוש)
- לזלוף שמן זית מעורבב עם שיני השום, האורגנו ומיץ הלימון.
- להפעיל את המכשיר 25 דקות עד להשחמת הכרובית.
- שמים במעבד מזון את הפלפלים הקלויים, הטחינה, השום, מיץ הלימון ומעבדים.
- מוסיפים את המים, תוך כדי מזיגה טועמים ומשפרים תיבול.
טוגני פפריקה
מצרכים:
800 גר' תפוחי אדמה
1 כף מדידה שמן זית
1 כף מדידה שמן אגוזי אדמה
1/2 כף מדידה פפריקה (או לפי טעמכם)
מלח לפי הטעם (אפשרי)
אופן הכנת הבצק:
- קלפו את תפו"א, לאחר מכן חתכו אותם לטוגנים בעובי 1X1 ס“מ. שטפו את הטוגנים היטב ולאחר מכן יבשו היטב באמצעות מגבת מטבח נקייה.
- ערבבו את שמן הזית ושמן אגוזי האדמה בקערית.
- הניחו את הטוגנים במחבת ActiFry . הזליפו שמן ואת תערובת הפפריקה באופן שווה על גבי הטוגנים. בשלו למשך 30-40 דקות, או עד שהטוגנים מוכנים.
המתכון באדיבות שימרית צפדיה, שפית הבית של ניופאן גורמה.