GOLF&CO

  • עמוד הבית
  • איתור סניף
    • GOLF&CO
    • GOLF&KIDS
    • GOLF
    • INTIMA
    • POLGAT
    • KITAN
  • שירות לקוחות
  • GIFT CARD
  • GOLFלוגו של גולף
  • GOLF CO
  • GOLF KIDS
  • ADIKA
  • KITAN
  • POLGATלוגו של פולגת
  • INTIMA

סוכה , חברים והרבה דברים טובים

השף חנוך שכטר מציג את המתכונים הכי טעימים לאירוח קליל בסוכה, לא רק בארוחות החג. פינגר פוד לסוכות – גרסת השף.

IMG_1838_1

מה יותר נעים מלהעביר ערב רגוע בסוכה עם משפחה וחברים בחול המועד? עם מוזיקה טובה, הרבה צחוקים ואוכל קליל וטעים ברוח החג. השף חנוך שכטר החליט לפנק אותנו בכמה מתכונים נהדרים לכיבוד קליל על בסיס פירות טריים ויבשים בשילוב מיני מאפים, סלטים רעננים וקינוחים מתוקים. המוגשים בכלים מעוצבים מהקולקציה החדשה של גולף & קו המחכה לכם בחנויות המותג. חג סוכות שמח וטעים במיוחד ממשפחת גולף.

IMG_1819_1

פשטידת בטטה ודלעת

1 בטטה בינונית

חתיכת דלעת

2 ביצים

1 גביע ריקוטה

100 גרם פרמז'אן מגורד

1 כף שמנת של פעם

3 כפות קמח

מלח

כף טימין קצוץ

פלפל שחור גרוס

 

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הבטטה והדלעת שלמות בתנור עד לריכוך בטמפ של 160 מעלות (בערך שעה, שעה וחצי). מוציאים ומצננים
  2. חותכים חתיכה של 2*2 ס"מ מהדלעת ומניחים בצד. מקלפים את שנותר ממנה ואת הבטטה.
  3. בקערה גדולה מניחים את כל החומרים ואת הירקות ומועכים לידי גושים קטנים (לא גרגיריים מדי). מעבירים את המסה לתבנית משומנת.
  4. מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים כ40 דק
  5. מהדלעת ששמנו בצד פורסים פרוסות דקות ומקשטים את הפשטידה. ניתן להוסיף ארטישוק, תרד, פיטריות או כל ירק אחר שתחפצו בו לקישוט הפשטידה ולהוספת טעמים.

IMG_1847_1

סלט אנדיב, רימונים וענבים

מרכיבים

2 יח' אנדיב פרוס

12 יח' ענבים חצויים

גרגירים מחצי רימון

חופן קשיו קצוץ

10 עלי נענע

1 כף דבש

1 כף חומץ מתוק (שרי, תפוח, פטל, בלסמי)

מעט מלח גס

מעט פלפל גרוס

2 כפות שמן זית

 

הוראות הכנה

מערבבים את כל הנוזלים בצנצנת או קערה קטנה, את כל המוצקים מערבבים בקערה גדולה, שופכים עליהם מהרוטב ומערבבים היטב.

IMG_1829_1

מאפה נקטרינות

מרכיבים

4 ריבועי בצק בגודל של 5*5 ס"מ מבצק קפוא שאתם אוהבים (עלים, פריך, פילו וכד). חשוב להפשיר אותו במקרר לילה לפני.

4 יח' נקטרינה פרוסה לפרוסות דקות

לקרם שקדים:

100 גרם סוכר

1 כוס קמח שקדים

80 גרם חמאה מומסת

1 ביצה

2 כפות סוכר חום

 

אופן הכנה:

  1. מניחים את הבצק במרכז נייר אפייה, מחוררים את הבצק בעזרת מזלג.
  2. לקרם שקדים מערבבים את הביצה עם הסוכרים, עם החמאה והקמח שקדים עד לקבלת קרם חלק.
  3. מכניסים את הבצק לאפייה בתנור שחומם ל180 מעלות עד שהוא מזהיב קלות. מוצאים מהתנור ומצננים.
  4. מורחים מהקרם שקדים במרכז הבצק, מניחים פרוסות נקטרינה ומקפלים מעט את השוליים החיצוניים פנימה.
  5. מפזרים מעט סוכר חום ומחזירים לתנור ל12 דקות אפיה.

6. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה

IMG_1872_1

Stores

  • Golf Stores
  • Golf Kids Stores
  • Polgat Stores
  • Max Moretti Stores
  • Intima Stores
  • Sprint Stores

הירשמו לדיוור וקבלו עדכונים והטבות

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

לפרטים נוספים

  • אודות
  • קריירה
  • קשרי משקיעים
  • English
  • רכישה לארגונים
  • הסדרי נגישות
  • מסמכי חברה
  • בית
  • קולקציות
  • איתור סניף
  • מועדון לקוחות
  • שירות לקוחות
  • GIFT CARD
  • רכישה לארגונים
  • אודות
  • קריירה
  • קשרי משקיעים
  • חנויות מונגשות
  • לקוחות עסקיים
  • English

ניוזלטר גולף ישלח מעתה לכתובת המייל:

תודה שנרשמתם. מעתה תקבלו מקבוצת Golf עדכונים על מבצעים, חדשות והטבות המותאמות לכם.

כדי שנשלח לכם את הדיוור המתאים עבורכם נותר למלא את הפרטים הבאים:

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.