קר בחוץ אבל חם בלב, בעיקר בזכות משקאות חמים ומתוקים שעושים לנו נעים בחורף במיוחד כשהם בכוסות המאג והזכוכית מקולקציית החורף של גולף&קו הנמכרת כעת ב *SALE חמים לא פחות. בשביל שתוכלו להתחמם אתנו קבלו חמישה מתכונים פשוטים ומומלצים למשקאות החורף המושלמים.
*קונים ב- 300 ₪ ומשלמים רק 200 ₪ על מגוון פריטים מקולקציית החורף.
על הפריטים המשתתפים במבצע. בכפולות של 300 ש"ח.אין כפל מבצעים. ההנחה ממחיר התווית המקורי.בכפוף לתקנון.ט.ל.ח
חלב מרשמלו – רך, מתוק ומרגש. משקה שהכי כייף להכין לילדים
מה צריך?:
כוס חלב
רבע שקית מרשמלו בכל צבע שרוצים
חצי כפית תמצית וניל
סוכר לפי הטעם ( לא חובה )
איך עושים?:
בסיר קטן מחממים את החלב יחד עם תמצית הווניל.
כשהחלב לפני רתיחה מוסיפים את המרשמלו תוך כדי ערבוב עד שהוא נמס לתוך החלב.
טועמים, מוסיפים מעט סוכר ומקשטים במרשמלו חתוכים לקוביות.
שוקולטה – ה-משקה למכורים לשוקולד
מה צריך?:
כוס חלב
חצי מיכל שמנת מתוקה
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
רבע כפית קינמון
כפית תמצית וניל
קומץ מלח
קצפת
שוקולד מגורר
איך עושים?:
מביאים את החלב לרתיחה יחד עם השמנת המתוקה והקינמון.
מוסיפים את השוקולד בהדרגה עד שהוא נמס. מוסיפים תמצית ווניל וקומץ מלח וממשיכים לבשל כשתי דקות נוספות. מעבירים לספל ומקשטים עם קצפת ושוקולד מגורר.
סיידר תפוחים – חגיגה פירותית אמיתית
מה צריך?:
כוס סיידר תפוחים
כף גדושה של סוכר חום
קינמון
קומץ פלפל אנגלי
מעט ג'ינג'ר טחון
קומץ ציפורן טחונה
קומץ אגוז מוסקט
קומץ מלח
פלחי תפוחים ירוקים
איך עושים?:
בסיר קטן על אש בינונית ערבבו: סיידר, סוכר, תבלינים, קינמון ומלח. הביאו לרתיחה.
הסירו מהאש. סננו את הנוזל דרך מסננת והוציאו את המוצקים.
מזגו לספל גדול ומעוצב וקשטו עם פלחי תפוחים ואבקת קינמון.
צ'אי – משקה הודי מסורתי והמרגיע הרשמי של החורף
מה צריך?:
1 כוסות מים
קומץ הל
מעט ציפורן
קינמון
שורש ג'ינג'ר טרי וקלוף
כף דבש
שקית תה שחור
חצי כוס חלב
איך עושים?:
הניחו על האש סיר קטן עם מים והוסיפו: הל, ציפורן, קינמון, ג'ינג'ר ומקל וניל.
הביאו לרתיחה ולאחר הנמיכו את האש ובשלו כרבע שעה.
הוסיפו את הדבש ושקית תה, הורידו מהאש ותנו למשקה לספוג טעמים.
סננו את הנוזל והעבירו לכוס גדולה או ספל רחב.
חממו חלב כשלוש דקות היזהרו שלא להרתיח.
מזגו את החלב החם לכוס ותהנו!
תה ג'ינג'ר – הדרך המתוקה לעבור את החורף בשלום
מה צריך?:
תמצית הל
קומץ זרעי שומר
כוס מים
3-4 פרוסות ג'ינג'ר טרי, קלוף ופרוס דק
כפית דבש
עלי נענע קצוצים
מה עושים?
בשלו במשך דקה הל ושומר בסיר קטן.
הוסיפו לסיר מים וג'ינג'ר ובשלו עשר דקות נוספות על אש נמוכה.
הסירו מהאש והוסיפו דבש ונענע. המתינו כחמש דקות וסננו את המשקה לתוך ספל רחב ומעוצב ופזרו עלי נענע מעל.